Sokerointi

Karvanpoistot sokerilla                                    

Pehmeyttä, sileyttä, höyhenen keveyttä ihollesi tehokkaan lempeällä sokerointimenetelmällä. Karvat nykäistään pois juurineen, karva pysyy kauemmin poissa kuin esim. höyläämällä. Sokerointi myös kuorii ihon ja säännöllisesti tehtynä vähentää merkittävästi karvan kasvua. Helmi sokerit ovat Suomessa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, väriaineettomia, hajusteettomia ja hellävaraisia. Ennen sokerointia ihon voi kuoria tai kuivaharjata 2pv ennen. Kosteusvoidetta ei sokerointipäivänä tarvitse iholle laittaa. Varaa aika niin, ettet ole karvanpoiston jälkeen lähdössä saunaan, aurinkoon tai hikiliikuntaan.

Teen karvanpoistot suositusten mukaisesti pääsääntöisesti yli 16-vuotiaille. Huoltajan kanssa voin neuvotella karvanpoistoista nuoremmille. Brasialaista karvanpoistoa en tee alle 18-vuotiaille, koska toimenpide on kivulias ja vain aikuisille sopiva. Olen brasilialaisen karvanpoiston opiskellut vain naisille, joten en osaa tehdä miehelle vastaavaa. Keskustelen ja neuvon mielelläni karvanpoistoon liittyvissä asioissa.

Huomioi, että karvanpoistoa ei suositella, mikäli sinulla on sisäinen lääke, joka ohentaa ihoa. Tällaisia ovat esim. Roaccutan aknelääkitys, Kortisoni ja joissakin tapauksissa myös kilpirauhaslääke Tyroxin. Myös suonikohjut voivat olla este sokeroinnille.

Huulet/Leuka                                             15€            

Kainalot                                                       25€

Bikiniraja (norm alushousulinjan ulkopuolelta)     25€

Laajennettu bikiniraja (stringien mukaisesti 29€

Brasilialainen (kaikki pois)    78€

Sääret/Reidet/Käsivarret                           35€

Sääret+Reidet                                            62€


Sokeroinnin jälkeen vältä deodoranttia, aurinkoa, solariumia ja hajuvesia. Pidä iho pehmeänä, jotta kasvava karva pääsee kasvamaan ylös, kosteuttamalla säännöllisesti ja kuorimalla tai kuivaharjaamalla ihoa 2-3 kertaa viikossa. Suojaa ihosi auringolta sokeroinnin jälkeen. Minulta voit ostaa kuorintahanskat ja sisäänkasvavia karvoja ehkäisevää Depiléven hoitoainetta käyntisi yhteydessä.