YonKa Grande Classique kasvohoito

Tervetuloa kaikki kauneutta ja hyvinvointia arvostavat!

Kauneudenhoitoala on ollut minun alani jo vuodesta 2002. Olen kokeillut tällä alalla niin myyntityötä, hoitolatyötä, esimiestyötä kuin opetustyötä. Tällä hetkellä keskityn oman yritystoimintani tekemiseen täällä Beauty Heavenin kauniissa tiloissa. Hoitohuoneeni sijaitsee parturi-kampaamon alakerrassa, jossa saan rauhassa keskittyä asiakkaideni hemmotteluun. Käsittelyssäni saat levätä lämpimässä rentouttavan musiikin valloittamassa tilassa tai virkistäytyä keskustellen kanssani kauneudenhoidosta.

Valikoimastani löytyvät perinteiset kauneudenhoitopalvelut, ihonhoidot, karvanpoistot, kestovärjäykset, pieni valikoima hierontaa, meikit sekä kynnet. Opettajana teen myös mielelläni konsultaatiota sekä hyvinvointi-iltoja ystävä- ja työporukoille. Kysy lisää, kun tarvitset asiantuntijaa!

Parasta työssäni on tuottaa hyvää oloa, joten kerro rehellisesti toiveesi käsittelystä, jotta saamme yhdessä luotua sinulle parhaimman mahdollisen tuloksen maksamastasi palvelusta. Tapanani on kysyä myös terveydentilastasi ja mahdollisista lääkekuureista sekä silloin tällöin ruokavaliosta, liikunnasta sekä muista kehosi toiminnoista. Erityisesti ihonhoidoissa näiden asioiden selvittäminen voi ratkaista ihoon ja kudoksiin kohdistuvia ongelmia. Kasvojen hoidon yhteydessä usein annan kirjalliset ihonhoito-ohjeet, joita saat itsellesi sopivalla tavalla kokeilla.

Myynnissäni on käyttämäni ammattilaiskosmetiikkasarja YonKa, jota on saatavilla vain kauneushoitoloista ja jonka tutkittu teho varmistaa laadukkaat sekä toimivat ihonhoidot kasvoille.

Minulle voi varata ajan soittamalla, laittamalla tekstiviesti tai Watsapp-viesti p.0405701981


Heidi Poikonen

SKY-kosmetologi, AMK Estenomi, kauneudenhoitoalan opettaja