Alpha Vital

Yon-Ka kokemus

Ellet ole vielä kokenut Yon-Ka hoitoa, on aika valmistautua entistä syvempään hyvinvoinnin kokemukseen. Yon-Kan tuotteet ovat kasviperäisiä, fytoaromaattisia Ranskassa kehitettyjä ja tarkkaan tutkittuja hoitotuotteita. Jokainen hoito on rituaali, jossa asiakas totutellaan rauhallisesti hoitoon. Iho hoidetaan kokonaisvaltaisesti käsivarsista ylöspäin ja päätetään hellään herätykseen aisteja stimuloivin tuoksuin ja ihotuntemuksin. Yon-Ka hoito on puhdasta hyvinvoinnin alkemiaa. Kokeillaanko?

Klassinen  - Le Grand Classique                     79€             1h15min

Jokainen iho tarvitsee kokonaisvaltaista hoitoa. Tämä hoito kattaa kaiken mitä ihosi sattuisi tarvitsemaan. Ihosi puhdistetaan perusteellisesti tarvittaessa jokaista huokosta myöten. Imeytämme ihoosi uusia rakennusaineita ihosi uudistumista varten hieronnan ja naamion avulla. Hoitoon kuuluu myös silmänympärysihon hoito. Poistuessasi rentoutuneena saatat huomata saaneesi bonuksena hyvinvoivan ihon lisäksi palan taivasta.

Kosteuttava - Hydralessence                  79€             1h15min

Todellinen kosteuskaste, jossa hellimme ihoasi kasvojen, kaulan ja decolletéen alueelta. Hoidossa teemme ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen ja kuorinnan, jonka jälkeen naamioimme ihosi kosteuteen kahden eri naamion sekä pitkän hieronnan myötä. Hoitoon kuuluu myös silmänympärysihonhoito. Tämä kasvokylpy silottaa, pehmentää, raikastaa ja valmistaa ihosi kestämään arjen haasteet.


Alpha Vital - Uudistava Hedelmähappohoito 89€ 75min

Ihon pintaa tehokkaasti uudistava hoito, jossa kyytiä saavat niin aknearvet, kuin hiipivät juonteet. Tehokkain neljän kerran sarjahoitona. Hoidossa iho käsitellään maitohappoa ja glygolihappoa sisältävällä kuorintanesteellä, joka stimuloi ihoa uusiutumaan. Ihon pehmeyttä ja kosteutta ylläpitävillä voiteilla uusiutuva iho saadaan kasvamaan parempikuntoisena.

Ihonpuhdistus                          68€             1h

Rehellinen ihon puhdistautuminen tapahtuu tekemällä tehokas alkupuhdistus ja uudistava ihon kuorinta. Ihoa lämmitetään ja  syväpuhdistetaan mekaanisesti ihon tarpeiden mukaisesti. Talineritys saadaan tasapainottumaan syväpuhdistavalla naamiolla ja tasapainottavalla hoitovoiteella.

Pikaihme 49€             45min

Ennen tärkeää päivää, juhlapäivänä tai ennen meikkiä sekä ylläpitäväksi hoidoksi sopiva kasvohoito. Iholle tehdään alkupuhdistus ja kuorinta sekä tarpeiden mukaan joko verenkiertoa sekä nestekiertoa elvyttävä hieronta tai kaunistava juhlanaamio, joka rentouttaa ihosi ilmelihakset. Ihosi sävy paranee, iho pehmenee ja näyttää parhaimmat puolensa.