Alpha Vital

Yon-Kan tuotteet ovat kasviperäisiä, fytoaromaattisia Ranskassa kehitettyjä ja tarkkaan tutkittuja hoitotuotteita. Tämä ammattilaissarja pitää lupauksensa ihonhoidon asiantuntijana ja on tunnettu maailmalla erityisesti innovatiivisesta YonKa Lotion kasvovedestä, jota myydään 1 pullo joka kolmas minuutti! 

YonKa tulee pienestä perheyrityksen ylläpitämästä Multaler laboratoriosta, jossa jokainen tuote kehitetään tämän päivän puhtausstandardien mukaisesti. Tuotteiden teho testataan ennen markkinoille tuloa, joten ostaja voi olla varma saamastaan hyödystä iholle. Tuotteilla ja hoidoilla saadaan apua akneen, couperosaan ja tietysti kuivuuteen.

Jokainen YonKan hoito on rituaali, jossa asiakas totutellaan rauhallisesti hoitoon. Iho hoidetaan kokonaisvaltaisesti käsivarsista ylöspäin ja päätetään hellään herätykseen aisteja stimuloivin tuoksuin ja ihotuntemuksin. Yon-Ka hoito on puhdasta hyvinvoinnin alkemiaa. Nämä tuotteet ja hoidot koukuttavat tehollaan käyttäjänsä, uskallatko kokeilla?


Klassinen  - Le Grand Classique 79€  1h15min

Jokainen iho tarvitsee kokonaisvaltaista hoitoa. Tämä hoito kattaa kaiken mitä ihosi sattuisi tarvitsemaan. Ihosi puhdistetaan perusteellisesti tarvittaessa jokaista huokosta myöten. Imeytämme ihoosi uusia rakennusaineita ihosi uudistumista varten hieronnan ja naamion avulla. Hoitoon kuuluu myös silmänympärysihon hoito. Poistuessasi rentoutuneena saatat huomata saaneesi bonuksena hyvinvoivan ihon lisäksi palan taivasta.

Kosteuttava - Hydralessence 79€  1h15min

Todellinen kosteuskaste, jossa hellimme ihoasi kasvojen, kaulan ja decolletéen alueelta. Hoidossa teemme ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen ja kuorinnan, jonka jälkeen naamioimme ihosi kosteuteen kahden eri naamion sekä pitkän hieronnan myötä. Hoitoon kuuluu myös silmänympärysihonhoito. Tämä kasvokylpy silottaa, pehmentää, raikastaa ja valmistaa ihosi kestämään arjen haasteet.

Uudistava - Alpha Vital  89€   1h30min

Ihon pintaa tehokkaasti uudistava hoito, jossa saavat kyytiä niin aknearvet kuin hiipivät juonteen. Tehokkain neljän kerran sarjahoitona kerran viikossa. Hoidossa iho käsitellään maito- ja glygolihappoa sisältävällä kuorintanesteellä, joka stimuloi ihoa uusiutumaan. Ihon pehmeyttä ja kosteutta ylläpitävillä voiteilla uusiutuva iho saadaan kasvamaan parempikuntoisena. Tehokas sarjahoito saavutetaan 4 viikon kuurilla, johon tehdään neljä hoitoa (yht.320€).    

Nuorekkuutta edistävä - Optimizer 99€ 1h30min

Täydellinen ikääntyvän ihon tehohoito, jossa iho valmistetaan hedelmähappokuorinnalla vastaanottamaan erä uudistavia sekä kiinteyttäviä ainesosia. Pitkän hieronnan aikana ihon ilmelihakset rentoutetaan ja samalla saadaan ihoon imeytettyä siihen parhaiten sopiva cocktail vaikuttavia ainesosia. Yhdessä oklusiivisen naamion kanssa saavutetaan kasvoille virkistynyt ja nuorekas ilme. Hoitoon kuuluu silmän-ympärys ja kaulan ihon hoito. Tehokas sarjahoito saavutetaan 4 viikon kuurilla, johon tehdään neljä hoitoa (yht.360€).                 

Ihonpuhdistus - Pureté 68€  1h

Rehellinen ihon puhdistautuminen tapahtuu tekemällä tehokas alkupuhdistus ja uudistava ihon kuorinta. Ihoa lämmitetään ja  syväpuhdistetaan mekaanisesti ihon tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa käytetään ihon uudistumiskykyä parantavia hedelmähappoja ja salisyylihappoa. Talineritys saadaan ihon pinnalta tasapainottumaan syväpuhdistavalla naamiolla ja tasapainottavalla hoitovoiteella. 

Nopea - Express  49€   45min

Ennen tärkeää päivää, juhlapäivänä tai ennen meikkiä sekä ylläpitäväksi hoidoksi sopiva kasvohoito. Iholle tehdään alkupuhdistus ja kuorinta sekä tarpeiden mukaan joko verenkiertoa sekä nestekiertoa elvyttävä hieronta tai kaunistava juhlanaamio, joka rentouttaa ihosi ilmelihakset. Ihosi sävy paranee, iho pehmenee ja näyttää parhaimmat puolensa.